Direct een marktplaats reserveren »
Organisatieburo de Lang

Naast de vlooienmarkten omvat de Organisatieburo de Lang de volgende ondernemingen:

Organisatieburo de Lang

Markten, evenementen en workshoppakketten!

Organisatieburo De Lang is al meer dan 30 jaar een begrip in Noord Holland als het gaat om vlooienmarkten en evenementen.

Naast de markten biedt ons Organisatieburo workshops voor bedrijven, onderwijsinstellingen en particulieren. Wij bieden workshoppakketten met o.a de volgende workshops: didgeridoo, djembe, circus, streetdance, boemerang en Braziliaanse samba.

AustralianTreasures

Specialist in authentieke Australische producten & Instrumenten!

Onze passie voor muziek, instrumenten en Australie hebben wij kunnen combineren met de winkel Australian Treasures. Er is een grote online shop en een winkel in Zwaag waar de grote collectie didgeridoo’s en percussie kan worden uitgeprobeerd.

Australian Treasures verkoopt o.a didgeridoo’s, percussive, outdoorkleding en Australian lifestyleproducten.

DidgeridooCentrum

Unieke workshops met een specialisatie in Didgeridoo’s

De Didgeridoo is het Australische blaasinstrument afkomstig van de Aboriginals. De didgeridoo is een eenvoudig instrument, een door termieten uitgeholde boomstam of tak. Onze medewerkers zijn allemaal ervaren didgeridoospelers en veelal ook Australie liefhebbers.

Onze missie is het om de mensen de fantastische mogelijkheden van de didgeridoo te laten ervaren.

ApneuTherapie

Op een natuurlijke manier van Snurk/Apneu klachten af komen.

Apneutherapie is de eerste workshoppraktijk in Nederland die zich volledig richt op het aanleren van de circulaire ademhalingstechniek en maakt deel uit van het DidgeridooCentrum, met als grote overeenkomst dat de circulaire ademhalingstechniek en didgeridoospelen nauw met elkaar zijn verbonden.

Apneutherapie is gestart in 2005 o.l.v musicus en didgeridoospeler Niels de Lang

© 2022 Organisatieburodelang.nl | Wij organiseren vlooienmarkten in en rond Noord-Holland | Website door Benjamin Verkleij
Stuur een Whatsapp!